dinsdag 3 februari 2009

Keep on Tripping!

Hallo fans,

De reis is nu officieel van gestart gegaan. Even een korte flashback van de laatste 24uur:

19.15 hrs:
We arriveerden in Zaventem.
Bij het inchecken kwam Nielsie al snel een paar verrassingen tegen. Aangezien hij alleen reisde en de vlucht overboekt was, werd hem een voorstel gedaan om een dag later te vertrekken met een andere maatschappij. Je denkt: "huh? zot? hoe sneller weg, hoe liever!". Maar ter compensatie kreeg hij dan een overnachting in het hotel en 600 euro cash terug. (Wauw! ik dacht dat de koopjes van zaterdag gedaan waren?!) Nielsie ging uiteindelijk op het aanbod in, 600 euro uitsparen is niet niks! Al was het allemaal natuurlijk nog niet zeker. Als niemand zijn plaats op de vlieger nam, moest hij gewoon zoals gepland met de eerste vlucht mee. En ja, voor de ene slecht nieuws, voor de andere goed nieuws, maar niemand nam zijn plaats in en hij vertrok dus nog vandaag naar Thailand. Maar, een vliegtuigmaatschappij zou geen vliegtuigmaatschappij zijn, als we niet in een nog andere verrassing vielen: omdat Nielsie zo vriendelijk was om zijn plaats af te staan, werd hem een vlucht in business class aangeboden. De komende 7 uur zou hij in pure luxe vertoeven. Hier was hij héél tevreden mee... ;-)




07.30 hrs lokale tijd. (In België is het 04.30hrs)
Nielsie kwam aan in Abu Dhabi. Hij wist me te vertellen dat de vlucht super was verlopen en hij hoopte dat de tweede vlucht naar Bangkok even luxueus was als de eerste. Dat was nog af te wachten... Niet veel later vertrok de 2e vlucht. Deze vlucht was niet zo luxueus als de eerste, integendeel, het had nog een tikkeltje meer luxe! Het zit tot nu toe echt allemaal goed mee! Hoera hoera hoera! ;-)


20.20 hrs lokale tijd. (in Belgie is het 14.20 hrs)
Ik keeg nogmaals een telefoontje dat de vlucht heel goed was verlopen en dat hij veilig en wel op de grond in Bangkok was geland. Nu is het uitkijken naar een heel goedkope overnachting, want morgen in de ochtendglorie staat hem de 3e en ook de laatste vlucht te wachten. Maar eerst: one night in Bangkok.




Zo, dat was het voor vandaag, lieve kindertjes!
Morgen meer nieuws over (eindelijk) de laatste aankomst. Reizen is leuk, maar ik denk toch dat zijn vingers aan het kriebelen zijn om een rots te kunnen beklimmen. Hoog tijd dat hij zijn bestemming bereikt dus.

Groet,

K.

PS: doe ik het goed? ;-)

4 opmerkingen: