woensdag 4 februari 2009

Eindelijk...

... is de bestemming bereikt!

We bevinden ons eerst nog steeds in Bangkok:

21.00 hrs lokale tijd. (In België is het 15.00 hrs)
De zoektocht naar een hotel heeft niet lang geduurd. Aangezien hij de ochtend erop omstreeks 06.00 hrs weer op de luchthaven moest zijn, was het niet de bedoeling dat het hotel mijlenver van de luchthaven gelegen was. Hij verbleef in het "Great Residence Hotel" dat op 8 minuten rijden van de luchthaven te vinden is (Zie kaart). Met een hotel dat vriendelijk personeel, een goeie douche, een knus bed, een telefonische wekker en een ontbijt aan te bieden had kon Nielsie tevree en wel de ogen sluiten.


Zoals voorspeld werd hij om exact 05.15hrs wakker gebeld door de receptie. Na een stevig, maar snel ontbijt werd hij terug afgezet aan de luchthaven van Bangkok. Klaar voor de laatste vlucht die hem naar Krabi zal brengen.

10.00 hrs lokale tijd. (In België is het 04.00 hrs)
Misschien wel met een pak minder luxe, maar toch veilig en vlot aangekomen in Krabi. Er stonden hem nog maar twee vervoermiddelen te wachten. De bus en de boot. De bus bracht hem naar Ao Nang en vervolgens nog een ritje op de boot naar Tonsai. En jawel, jullie lezen het allemaal goed, HIJ IS AANGEKOMEN! Het reizen naar daar zit erop, nu kan het uitrusten van de rit beginnen.

Maar wat hebben we nodig vooraleer we kunnen rusten? Juist, ja, een bed en liefst voor de komende maand onder een dak met 4 muren er rond. Al was dat natuurlijk ook weer geen probleem (wat is dieje niels toch ne zelfstandige reiziger! ;-)) De komende maand verblijft Nielsie in het "Mountain Vieuw Resort" Het is te vergelijken met Center Parcs; Allemaal bungalows in kleine en grote maten bij elkaar. Alleen het uitzicht is waarschijnlijk in Tonsai een pak interessanter dan we in Center Parcs kunnen vinden ;-)


Hopelijk regent het morgen niet meer (wees getroost, niet enkel in België kan het slecht weer zijn...), is hij morgen weer goed uitgerust en kan hij de plaatselijke buurt eens gaan verkennen. Vervolgens zal hij de Paul & de Victor gaan zoeken om zijn eerste klimmekes in Thailand vast te leggen. (En als hij die niet te pakken krijgt, vindt hij wel iemand anders om mee te klimmen... ;-))












Ik kan hem nu nog alleen maar veel plezier, sterke klimprestaties en een bruin tintje wensen.
En ik denk dat ik niet de enige ben...


Heel veel warme groetjes van Nielsie aan iedereen.

Tot het volgende verslag!

Groet,

K.

6 opmerkingen:

  1. Properkens, dat em maar rustig e dagske slaap bijhaalt voor em van nen rots aftottert. Kvind et echt supersjiek, benieuwd naar de eerste foto's van ginderachter!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hoi
    kimmie goed dat we je hier hebben voor de verslaggeving. 't is super!
    niels veel klimplezier
    ps. k moet je de groeten doen van dr. geert vogels

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Niels,

    Veel klimplezier, geniet ervan! En als de zon daar goed begint te schijnen stuur dan een beetje zon naar hier ;-)

    Ingrid xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het avontuur, de wereld rond, ik krijg al zin om zelf te vertrekken ;-)
    Niels, ik vind da echt sterk van u, respect!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Niels dat ziet er al goed uit.Geniet er maar van...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Geniet van het klimmen en de vrijheid. Niels je zal een wereld ontdekken en ervaringen opdoen waar wij alleen maar kunnen van dromen.

    veel lieve groetjes en niet te veel slapen hé !!

    yves en mia

    BeantwoordenVerwijderen