vrijdag 23 januari 2009

TTB-dag

Trein-tram-bus-dag of in mijn geval vliegtuig-vliegtuig-bus-boot-2daagse :-)

Waar ik de vorige keer nog even het noorden kwijt was in Krabi, waar de binnenlandse vlucht mij dropt (vanzelfsprekend Krabi airport op de kaart), weet ik nu dat ik de bus moet pakken richting Ao Nang, het Knokke-Zoete van Thaïland volgens Tijl die er al geweest is. Uiteraard zal ik mij ook daar onmiddellijk thuis voelen! ;-) en kan ik mij volledig laten gaan in de belangrijkste hobby na het klimmen, het afdingen op fake stuff! Van Ao Nang uit rest er mij nog de longtail boot te nemen naar het zuiden, richting Railay. Tonsai bevindt zich achter de eerste bocht. Zeker zien dat ik op tijd uit de boot ben want in Railay swingen de prijzen de pan uit. Dit wordt dan ook het belangrijkste om de eerste dag te doen, nl. op prospectie gaan waar ik het goedkoopst kan slapen. Vervolgens een topo kopen (voor de niet-klimmers: zo een boekske waar alle verschillende routes met niveau instaan en waar je de desbetreffende rots moet gaan zoeken) en vervolgens chillen om een beetje te bekomen van de reis om de volgende dag zo snel mogelijk klimpartners te vinden en te kunnen genieten van de Thaïse natuur.

Ciao!

N.

ps: de freelance communicatiespecialiste die ik onder de arm genomen heb beoefent uiteraard zelf ook de klimsport, een belangrijk facet om goed verslag uit te kunnen brengen. Hieronder in volle actie in Arco tijdens een nightclimbing-sessie. RESPECT!



1 opmerking:

  1. Heb mij ook ingechecked om deze te volgen ;) Het ziet der allemaal goed gepland uit, dus denk wel da ge u super gaat amusere, nieuwe mense lere kenne en natuurlijk e schoon stukske van de wereld zien!

    BeantwoordenVerwijderen